Home / News / Intelligent gebruikte opslagruimte met geoptimaliseerde prijsafspraak berekening

Intelligent gebruikte opslagruimte met geoptimaliseerde prijsafspraak berekening

Nieuws over release versie 15.00

Het gebruik van de opslagruimte is een van de meest voorkomende uitdagingen in de dagelijkse praktijk. Het maakt niet uit hoeveel opslagruimtes, hoe ruim ze ook zijn, ze zijn gewoon altijd te klein. Het grootste verlies aan opslagruimte is vaak te wijten aan het feit dat er te grote hoeveelheden of bulkverpakkingen worden opgeslagen. Stelt u zich voor dat u thuis 3 kg meel nodig heeft, koopt u ook 10 kg en slaat u de rest overal op? Een snelle en geoptimaliseerde omloopsnelheid van de voorraad zal ook een laag kapitaalbeslag met zich meebrengen.

Met onze nieuwe berekeningsmethode worden prijsafspraken voorgesteld op basis van de laagste totaalprijs voor de gevraagde hoeveelheid.

Met de Hoofdopties

Standaard prijsafspraak

– Beste catalogusprijs

– Beste netto/netto prijs

Deze functie moet eenmalig worden ingesteld en de prijsafspraak zal worden gesuggereerd op basis van de geselecteerde hoofdoptie. Flexibiliteit voor prijsafspraken blijft bestaan, omdat het nog steeds mogelijk is om de prijsafspraken in het benodigdheden document te wijzigen.

Overview Requirement Price Quote Selection

Magazijnen/Kostenplaatsen kunnen beslissen of ze de optie “Beste prijs per basiseenheid” of “Beste prijs per benodigde QTY” zullen gebruiken voor de optimalisatie van de benodigdheden, afhankelijk van de beschikbare fysieke opslagruimte.

Door gebruik van Requirements optimalisatie wordt het gebruik van de opslagruimte sterk verbeterd. Daarnaast zal een hogere omloopsnelheid van de voorraad u helpen met:

– een goed georganiseerde opslag

– een snelle inventarisatie

– een beter voorraadbeheer

en het vrijgekomen kapitaal kan worden gebruikt voor andere investeringen.