Home / News / Redenen toevoegen waarom componenten niet zijn geconsumeerd in Intake Tracking

Redenen toevoegen waarom componenten niet zijn geconsumeerd in Intake Tracking

Versie 14.20

Wanneer een patiënt een maaltijdcomponent afwijst en niet consumeert, willen de diëtisten de reden weten voor deze afwijzing. Dit is vooral belangrijk in het geval een patiënt een bepaalde dieet heeft voorgeschreven welke voedingsstoffen nodig zijn of dat het gewicht van de patiënt / de inname / voeding wordt gecontroleerd vanwege andere medische redenen.

De reden voor niet-consumptie kan zijn dat bijvoorbeeld de patiënt het bestelde component niet goed vond of dat het koud werd geleverd in plaats van warm, of dat de consistentie/smaak/seizoen gebondenheid niet naar wens was. Het personeel kan dit nu in detail documenteren om de diëtisten in staat te stellen de situatie te analyseren. We bieden nu een module aan om de reden voor het niet consumeren van maaltijdcomponenten vast te leggen. Gebruikers kunnen in een snel en eenvoudig proces afwijzingsredenen documenteren in de module Redenencatalogus.

Redenen voor het niet gebruiken van maaltijdcomponenten kunnen worden geconfigureerd in Patients Service Webclient. Client Intake Tracking Module en in de Mobile Meal Ordering toepassing.

Gründe
Gründe1