Home / News / Delegate Noord-Amerika en DM&A trots om deel uit te maken van FNCE 2019

Delegate Noord-Amerika en DM&A trots om deel uit te maken van FNCE 2019

Philadelphia | 26-29 oktober

Delegate Noord-Amerika & DM&A wonen jaarlijks de Food & Nutrition Conference & Expo (FNCE) bij, als sponsor, dit jaar gehouden in het “Pennsylvania Convention Center, Philadelphia, PA” – 26 oktober – 29 oktober 2019.

De Delegate & DM&A stand toonde “Stella” de Web Based, Enterprise Hosted en Managed Food Service Solution, een samenwerking tussen de twee bedrijven. Delegate levert de beproefde web-based enterprise software, die wereldwijd op meer dan 43.000 locaties wordt gebruikt. Terwijl DM&A de volledig geteste en gecodeerde Items, Recepten, Voedingsdata, Menu’s enz. voor zowel patiënten als de detailhandel levert, geïmplementeerd en beheerd door hun zeer ervaren, internationaal erkende team van chef-koks en diëtisten. Met behulp van het nieuwste technologieplatform (Microsoft Azure) voor het hosten van Stella.

WAT IS FNCE?

Elke herfst sponsort de Academy of Nutrition and Dietetics ’s werelds grootste bijeenkomst van voedingsdeskundigen.

Dit jaar woonden meer dan 11.000 geregistreerde diëtisten, voedingswetenschappers, beleidsmakers, zorgverleners en industrieleiders de conferentie bij. Gedurende de vier dagen was FNCE gastheer van zijn leden voor het motiveren met keynotes, uitstekende educatieve sessies, netwerkevenementen en natuurlijk de FNCE Expo, waar meer dan 380 verkopers aanwezig waren.

De Stella stand had veel belangstelling tijdens de 4 dagen, met name de NEW Mobile Meal Ordering module die het mogelijk maakt voor patiënten om hun eigen Maaltijdbestellingen te plaatsen met behulp van hun eigen apparaten (iPhones, Android, Tablets etc.) noemen we dit B.Y.O.D (Bring Your Own Device.) In organisaties die B.Y.O.D hebben geïmplementeerd, hebben ze een verhoogde Patiënten Tevredenheidsscore gezien, omdat de patiënten het gevoel hebben dat ze hun eigen beslissingen in de hand hebben.

Het uitstekende Stella Team dat de stand gedurende de 4 dagen bemande was, John Lamberson (DM&A), Laura Szymanski (Delegate Healthcare), & onze speciale gast exposant, Coleman Manning, Food Service Director in het Mt Washington Pediatric Hospital in Mt Washington, MD. Coleman, implementeerde de Stella Cloud Solution meer dan 1 jaar geleden. Coleman beantwoordde vragen die de aanwezigen hadden over zijn ervaring met de software. Hij was in staat om hen te vertellen hoe het zijn patiënten ten goede was gekomen, bewezen met verhoogde tevredenheidsscores voor de patiënt en verbeterde efficiëntie van het personeel sinds de implementatie.

Delegate Noord-Amerika en DM&A willen alle aanwezigen van FNCE 2019 bedanken en we kijken uit naar uw komst in Indianapolis, IN. aanstaande oktober voor FNCE 2020.