Home / News / 3… 2… 1… – (VIRTUAL) GO!

3… 2… 1… – (VIRTUAL) GO!

De Delegate run… De grote vraag aan het begin van dit jaar was, hoe en of het zou moeten gebeuren onder de COVID-19 omstandigheden? Nadat alle gebeurtenissen moesten worden geannuleerd om aan de sociale afstandsregels te voldoen, waren er twee mogelijkheden:

1) De run vindt niet plaats in 2020!

2) er moet een andere oplossing worden gevonden.

 

De oplossing

Men was het erover eens dat het eerste punt niet aan de orde was, dus zijn we op zoek gegaan naar mogelijkheden. Dankzij de technologie vonden we snel wat we zochten en hadden we een oplossing! Een virtuele run! Met behulp van de “Racemap”-App werd een run georganiseerd, die over de hele wereld zou plaatsvinden.

 

Het resultaat

De motivatie die niet alleen onze superhelden, maar ook hun familie en vrienden toonden voor het evenement was opmerkelijk. We zijn zo trots op de 400 km afstand, afgelegd door 74 deelnemers. Binnen een tijdspanne van 24 uur begonnen de lopers in 6 verschillende landen: Australië, Oostenrijk, Duitsland, Nederland, Thailand en de VS. We kijken nu al uit naar het volgende loopevenement!

De deelnemers gaven ons inzicht in hun persoonlijke wedstrijden – dankzij foto’s, video’s en berichten. Een kleine selectie van de foto’s vindt u in dit artikel.

Veel meer foto’s van over de hele wereld zijn te vinden in de volgende video:

We need your consent to load the content of Vimeo.

If you click on this video we will play the video, load scripts on your device, store cookies and collect personal data. This enables Vimeo to track activities on the Internet and to display advertising in a target group-oriented manner. There is a data transfer to the USA, which does not have EU-compliant data protection. You will find further information here.

PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZpbWVvLmNvbS92aWRlby80MzI3ODA4MzQiIGFsbG93PSJhdXRvcGxheTsgZnVsbHNjcmVlbiIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPSIiIHdpZHRoPSI2NDAiIGhlaWdodD0iMzYwIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCI+PC9pZnJhbWU+


Conclusie

De omstandigheden dit jaar hebben bewezen: je hoeft elkaar niet per se te zien om samen een doel te bereiken. De essentie van succes kan worden gevonden in het begrijpen van het doel.

Veel dank aan onze superhelden, die deelnamen aan de Virtual Run en ons hielpen hun persoonlijke loopervaring te delen door middel van foto’s etc. Hoewel de wedstrijdsfeer misschien wat heeft geleden door het individuele werk, zijn de resultaten nog steeds verbluffend!

We kijken nu al uit naar volgend jaar. Ook al was dit evenement speciaal, we hopen toch dat we dan in 2021 weer samen over dezelfde start- en finishlijn zullen lopen.